YOZGAT / AYDINCIK - Baydiğin Ortaokulu

Mrt

Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyoruz.

Son şafak, son dua! Dönmeyi düşünmediler bile... Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Düzenlenen Hikaye/Deneme Yarışmasında İl Birincisi Olan 8/B Sınıfı Öğrencimiz Nurbanu ŞAHBAZ'I  Tebrik Ediyor, Başarılarının Devamını Diliyoruz.

Mrt

“Bugün, İstiklal Marşımızın kabul edildiği büyük bir gündür. Milli marşımızın kabulünün yıl dönümünde, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük sevdasını bir kez daha yürekten hissediyor, bu büyük değeri gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak için çaba gösteriyoruz."

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Vefatının 85. Sene-i Devriyesinde Saygıyla , Sevgiyle, Hürmetle, Minnetle Anıyoruz.

Ekm

29 Ekim 1923'te milletimizin azmi ve kararlılığıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti 100 yıl boyunca büyüdü, gelişti ve ilerledi. Geleceğe daima umutlara bakıyoruz. Cumhuriyetinizin kurucusu başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarıı olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmetle yad ediyoruz.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Ekm

Okulumuzda 15 Demokrasi ve Milli Birlik  Günü Anma programı gerçekleştirildi.

May

Genç yaşta vefat eden Bozok Üniversitesi öğrencilerinden Öğretmen Adayı Fatih ÇOLAKEROL'un adı okuluzda açılan kütüphanede yaşatılacak.